Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsun Vezirköprü Kanyonu - Sahinkaya Kanyonu Kultur Portali - Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü’nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor.

Samsun Vezirköprü Kanyonu - Sahinkaya Kanyonu Kultur Portali - Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor.. Aynı tarihte gümenüz adı yakakent haline dönüşmüştür. 33 oda ve 51 yatak kapasiteli vezir otel, yerli ve yabancı misafirlerine bekliyor. Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. 1963 yılında belediyeye kavuşurken 1991'e kadar kasaba, sonrasında ilçe olmuştur.

Yakakent (eski adı gümenüz/gümenos) samsun ilinin bir ilçesidir. Samsun'dan ayvacık'a saat başı, çarşamba'dan ayvacık'a da her 15 dakikada bir midibüs mevcuttur. Samsun'un çarşamba ilçesinden güneydeki çarşamba şeker fabrikası istikametindeki karayoluyla samsun'a ve sahile, henüz yapım aşamasında olan güney yoluyla da tokat'ın erbaa ilçesine ve iç bölgelere bağlanmıştır. 1963 yılında belediyeye kavuşurken 1991'e kadar kasaba, sonrasında ilçe olmuştur. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten.

Turkiye Nin Ikinci Buyuk Kanyonu Sahinkaya Ya Yogun Ilgi Seyahat Haberleri
Turkiye Nin Ikinci Buyuk Kanyonu Sahinkaya Ya Yogun Ilgi Seyahat Haberleri from i12.haber7.net
Samsun'un çarşamba ilçesinden güneydeki çarşamba şeker fabrikası istikametindeki karayoluyla samsun'a ve sahile, henüz yapım aşamasında olan güney yoluyla da tokat'ın erbaa ilçesine ve iç bölgelere bağlanmıştır. Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere. Samsun vezirköprü' de gezilecek yerler türkiye' nin ikinci büyük kanyonu olan şahinkaya kanyonu son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Samsun'dan ayvacık'a saat başı, çarşamba'dan ayvacık'a da her 15 dakikada bir midibüs mevcuttur. 1963 yılında belediyeye kavuşurken 1991'e kadar kasaba, sonrasında ilçe olmuştur. 33 oda ve 51 yatak kapasiteli vezir otel, yerli ve yabancı misafirlerine bekliyor. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor.

Samsun'un çarşamba ilçesinden güneydeki çarşamba şeker fabrikası istikametindeki karayoluyla samsun'a ve sahile, henüz yapım aşamasında olan güney yoluyla da tokat'ın erbaa ilçesine ve iç bölgelere bağlanmıştır.

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Samsun vezirköprü' de gezilecek yerler türkiye' nin ikinci büyük kanyonu olan şahinkaya kanyonu son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. Samsun'un çarşamba ilçesinden güneydeki çarşamba şeker fabrikası istikametindeki karayoluyla samsun'a ve sahile, henüz yapım aşamasında olan güney yoluyla da tokat'ın erbaa ilçesine ve iç bölgelere bağlanmıştır. Yakakent (eski adı gümenüz/gümenos) samsun ilinin bir ilçesidir. 1963 yılında belediyeye kavuşurken 1991'e kadar kasaba, sonrasında ilçe olmuştur. Samsun'dan ayvacık'a saat başı, çarşamba'dan ayvacık'a da her 15 dakikada bir midibüs mevcuttur. Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor. 33 oda ve 51 yatak kapasiteli vezir otel, yerli ve yabancı misafirlerine bekliyor. Aynı tarihte gümenüz adı yakakent haline dönüşmüştür. Jul 01, 2021 · akyaka kanyonu turizme kazandırılması amacıyla kaymakamlık tarafından yapılan çalışmalarla yaklaşık 100 kamyon çöp çıkartılarak temizlendi. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Jun 04, 2021 · samsun'un vezirköprü i̇lçesi cumhuriyet meydanı'nda bulunan vezir otel, yenilenen konseptiyle hizmet vermeye başladı.

Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Jun 04, 2021 · samsun'un vezirköprü i̇lçesi cumhuriyet meydanı'nda bulunan vezir otel, yenilenen konseptiyle hizmet vermeye başladı. Aynı tarihte gümenüz adı yakakent haline dönüşmüştür. Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor. Search the world's information, including webpages, images, videos and more.

Sahinkaya Kanyonu Na Yogun Ilgi Tatil Seyahat Haberleri
Sahinkaya Kanyonu Na Yogun Ilgi Tatil Seyahat Haberleri from i2.milimaj.com
Samsun'un çarşamba ilçesinden güneydeki çarşamba şeker fabrikası istikametindeki karayoluyla samsun'a ve sahile, henüz yapım aşamasında olan güney yoluyla da tokat'ın erbaa ilçesine ve iç bölgelere bağlanmıştır. Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor. Samsun vezirköprü' de gezilecek yerler türkiye' nin ikinci büyük kanyonu olan şahinkaya kanyonu son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Jun 04, 2021 · samsun'un vezirköprü i̇lçesi cumhuriyet meydanı'nda bulunan vezir otel, yenilenen konseptiyle hizmet vermeye başladı. Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. Yakakent (eski adı gümenüz/gümenos) samsun ilinin bir ilçesidir. Search the world's information, including webpages, images, videos and more.

Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor.

Aynı tarihte gümenüz adı yakakent haline dönüşmüştür. Jul 01, 2021 · akyaka kanyonu turizme kazandırılması amacıyla kaymakamlık tarafından yapılan çalışmalarla yaklaşık 100 kamyon çöp çıkartılarak temizlendi. 1963 yılında belediyeye kavuşurken 1991'e kadar kasaba, sonrasında ilçe olmuştur. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Jun 04, 2021 · samsun'un vezirköprü i̇lçesi cumhuriyet meydanı'nda bulunan vezir otel, yenilenen konseptiyle hizmet vermeye başladı. Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor. Samsun'dan ayvacık'a saat başı, çarşamba'dan ayvacık'a da her 15 dakikada bir midibüs mevcuttur. Yakakent (eski adı gümenüz/gümenos) samsun ilinin bir ilçesidir. Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Samsun'un çarşamba ilçesinden güneydeki çarşamba şeker fabrikası istikametindeki karayoluyla samsun'a ve sahile, henüz yapım aşamasında olan güney yoluyla da tokat'ın erbaa ilçesine ve iç bölgelere bağlanmıştır. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. Samsun vezirköprü' de gezilecek yerler türkiye' nin ikinci büyük kanyonu olan şahinkaya kanyonu son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaktadır.

Samsun'dan ayvacık'a saat başı, çarşamba'dan ayvacık'a da her 15 dakikada bir midibüs mevcuttur. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Jul 01, 2021 · akyaka kanyonu turizme kazandırılması amacıyla kaymakamlık tarafından yapılan çalışmalarla yaklaşık 100 kamyon çöp çıkartılarak temizlendi. Aynı tarihte gümenüz adı yakakent haline dönüşmüştür. Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor.

Vezirkopru Sahinkaya Kanyonu Turistik Yer
Vezirkopru Sahinkaya Kanyonu Turistik Yer from lh3.googleusercontent.com
33 oda ve 51 yatak kapasiteli vezir otel, yerli ve yabancı misafirlerine bekliyor. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. Jun 04, 2021 · samsun'un vezirköprü i̇lçesi cumhuriyet meydanı'nda bulunan vezir otel, yenilenen konseptiyle hizmet vermeye başladı. Jul 01, 2021 · akyaka kanyonu turizme kazandırılması amacıyla kaymakamlık tarafından yapılan çalışmalarla yaklaşık 100 kamyon çöp çıkartılarak temizlendi. Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere. Samsun'dan ayvacık'a saat başı, çarşamba'dan ayvacık'a da her 15 dakikada bir midibüs mevcuttur.

Yakakent (eski adı gümenüz/gümenos) samsun ilinin bir ilçesidir.

Aynı tarihte gümenüz adı yakakent haline dönüşmüştür. Jul 01, 2021 · akyaka kanyonu turizme kazandırılması amacıyla kaymakamlık tarafından yapılan çalışmalarla yaklaşık 100 kamyon çöp çıkartılarak temizlendi. Yakakent (eski adı gümenüz/gümenos) samsun ilinin bir ilçesidir. Samsun'un çarşamba ilçesinden güneydeki çarşamba şeker fabrikası istikametindeki karayoluyla samsun'a ve sahile, henüz yapım aşamasında olan güney yoluyla da tokat'ın erbaa ilçesine ve iç bölgelere bağlanmıştır. 1963 yılında belediyeye kavuşurken 1991'e kadar kasaba, sonrasında ilçe olmuştur. Öte yandan tarihi şahnalar köprüsü'nün restorasyon çalışmaları tamamlanırken, bir taraftan da kanyonda çevre düzenlemesi çalışmaları yürütülüyor. 33 oda ve 51 yatak kapasiteli vezir otel, yerli ve yabancı misafirlerine bekliyor. Samsun vezirköprü' de gezilecek yerler türkiye' nin ikinci büyük kanyonu olan şahinkaya kanyonu son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Jun 04, 2021 · samsun'un vezirköprü i̇lçesi cumhuriyet meydanı'nda bulunan vezir otel, yenilenen konseptiyle hizmet vermeye başladı. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Samsun'dan ayvacık'a saat başı, çarşamba'dan ayvacık'a da her 15 dakikada bir midibüs mevcuttur. Bu doğa harikası yere ulaşım ile ilgili bilgiler vereceğim sizlere.